SUSHI TIME LEIDEN

SUSHI TIME LEIDEN Fresh Sushi, Fair Price!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Time Leiden. Meer weten? Ontdek meer

26 jul 2022 om 19:40 Slecht want ik heb t nog steeds niet ontvangen/gekregen!! 9x gebeld geen gehoor!!!
20 jul 2022 om 11:50 Dit keer teleurstellend en zijn geld niet waard. De sushi lag door elkaar en er misten een aantal producten . Na bellen werd er een “goedmakertje” gebracht, die je de hond nog niet geeft…. Erg jammer! Hoop dat het volgende keer weer goed is!!!
15 jul 2022 om 22:17 Bezorging duurde 2 uur terwijl het er na een uur had moeten zijn. Jammer voor degenen die nog een trein moesten halen. Sushi box van 30 euro lag helemaal door elkaar. Begrijp dat er een bezorger was uitgevallen maar dit was ver beneden de maat.
15 jul 2022 om 22:16 Het eten is prima, maar de bezorging is waardeloos. Ik heb drie kwartier te lang moeten wachten op mijn eten.
9 jul 2022 om 0:57 Er was iets uitverkocht wat ik besteld had. Ik werd netjes gebeld voor een ruime keus als vervaging. Erg blij mee dat ze netjes gebeld hadden (toppers) Zag er goed uit & was erg lekker!! Bezorgster ook erg vriendelijk. Zeer tevreden aan deze kant :)
9 jul 2022 om 0:04 Top! Smaakte vers & de bestelling was binnen een mum van tijd geleverd door een vriendelijke bezorgster. Ga zo door!
8 jul 2022 om 22:05 Heb zeker genoten van mijn sushi!! Zeker een herhaling vatbaar. :)
7 jul 2022 om 21:39 heerlijke sushi en goede bezorging
7 jul 2022 om 21:29 De bezorger was er iets eerder dan ik had aangegeven maar belde en zette de bestelling netjes bij de deur ergens achter. Pokebowls zijn hier altijd erg lekker en goede prijs-kwaliteit-verhouding!
6 jul 2022 om 22:19 Er was netjes gebeld dat het iets langer zou duren. Maar ruim een uur later is wat veel. De warme gerechten waren behoorlijk afgekoeld helaas en de hoeveelheid soja saus was beperkt. Eerdere bestellingen waren altijd prima maar dit keer minder.
6 jul 2022 om 20:13 Belachelijk laat heb meer dan 2 uur op mijn bestelling gewacht. Geprobeerd te bellen dan krijg je non stop piep toon onbereikbaar.
1 jul 2022 om 22:04 We hadden extra wasabi besteld alleen was dit helaas vergeten. Dit hadden we gemeld door te bellen maar werd vervolgens gelijk weer opgehangen.